Кредит без трудов договор

кредит без трудов договор

Как да вземете кредит срещу лична карта без трудов договор

Какво трябва да знаете преди да кандидатствате за кредит без трудов договор?

кредит без трудов договорКакто самото наименование на кредита говори само за себе си, кредит без трудов договор е кредитен продукт, при който от вас не се изисква да бъдете на трудов или граждански договор, което обаче не означава, че ще ви бъде отпуснат кредит ако нямате никакъв или много нисък доход.

„Как мога да имам доход и да не съм на трудов договор!“ – Елементарно! Можете да си докарвате допълнителни доходи от наем на апартамент или къща, да взимате аренда от земеделска земя, да работите по проекти, да сте на свободна професия, да работите от вкъщи и всичко останало, чрез което си изкарвате хляба. Ако се разпознахте в един или няколко от тези начина за изкарване на пари, то този кредит без трудов договор е точно за вас, тъй като просто трябва да докажете, че вашето домакинство има реален доход, който не е помощи от държавата. Доказването на такъв тип доход и други изисквания за кандидатстване ще намерите в редовете по-долу.

Какви са ползите от кандидатстването за пари на заем без трудов договор?

Ползите, които можете да извлечете при кандидатстването си за кредит без трудов договор са, че можете да получите доста голяма сума без дори да работите на договор, като освен това с такъв кредит си спестявате евентуалните неприятности с шефа ви, когато получи обаждане от кредитора ви.

Но най-важната полза е, както вече е посочено по-горе, че има много хора, които си изкарват хляба по различни от конвенционални начини – на работа с договор, и тези хора могат да се възползват от кредит, за който могат съвсем спокойно да кандидатстват!

Как да кандидатствате и усвоите кредит без трудов договор?

Кандидатстването за такъв кредит протича по същия начин, като при всички други видове кредити. Това е разбира се без досадните въпроси къде работите, от колко време, на каква сума ви осигуряват, нужните договори, бележки за плащания и така нататък.

Трябва просто да имате лична карта, да сте навършили пълнолетие, да сте постоянно пребиваващ български гражданин и да имате някакъв вид доказателство за доходите ви, независимо какви са те, като това най-често е банково извлечение за получени суми по банкова сметка на ваше име.

Каква сума можете да получите при кандидатстване за кредит без трудов договор?

Пазара е наситен с кредитори, банки, частни дружества за кредитиране и така нататък. Това прави голямо и предлагането на невероятно изгодни кредити! Ако се поразтърсите, ще откриете, че конкуренцията между всички тези кредитори е намалила лихвите и е качила горния максимум за възможна сума за получаване от нов клиент до невероятните 2 000 лева.

Разбира се, ако сте взимали кредит без трудов договор може би знаете, че след като изплатите навреме и в пълен размер първия си кредит, размера на втория може да достигне и 50 000 лева. Това са цифри, които варират при различните кредитори, но идеята е, че в зависимост от доходите, можете да вземете сума, равна на потребителски кредит от банка. Знаейки, че можете да направите това без дори да работите на договор, би било немислимо преди дори няколко години, но сега има кредитни продукти за хора във всякаква ситуация.